е значи може без пети?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зацепване на ангренажен ремък
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениее значи може без пети?
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениее значи може без пети?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
По принцип няма невъзможни работи колата може да се зацепи без пети и то що годе добре само има една голяма подробност този който я зацепва трябва да знае какво прави и да го е правил много пъти трябва много опит специално за TS двигателя.
Само да попитам няма ли да е по лесно да вземеш едни пети и да приключиш всичкоблагополучно обикновено сервизите ги дават под наем за ден за някой лев156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Мда в Кафеджиев ги дават под наем за 100лв и идва техен човек на място да я зацепи!Те петите струват толкова
И си е прав човека . . И аз ще се замисля да си дам инструмента в чужди ръце.
Last edited by code; d.m.y г., 11:13.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеМда в Кафеджиев ги дават под наем за 100лв и идва техен човек на място да я зацепи!Те петите струват толкова
И си е прав човека . . И аз ще се замисля да си дам инструмента в чужди ръце.
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеколата ми е тромава, набира се много бавно възможно ли е да е от датчика на разпределителния вал?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеколата ми е тромава, набира се много бавно възможно ли е да е от датчика на разпределителния вал?Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеколата ми е тромава, набира се много бавно възможно ли е да е от датчика на разпределителния вал?Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениеходил съм и ми казаха че не работи - лампичката за инжекциона свети постоянно
И на мен ми се иска когато нещо не работи, то да не оказва влияние, но за съжаление не е така.Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщениеЕ тогава какъв е въпроса? Хората са ти казали, че не работи, а ти питаш тук.
И на мен ми се иска когато нещо не работи, то да не оказва влияние, но за съжаление не е така.
Comment
-
Още преди да го свалиш има начин да го провериш. С един светодиод. Връзва се на две от крачета на датчика и се гледа докат работи мотора диода трябва да мига. Ако не мига значи не работи.
Проверете го щото на мен ми се случи на една кола да попадна на протрит кабелDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment